Magunkról

Apr 1, 10:24 AM

Társaságunk 1991-ben kezdte meg tevékenységét. Az ÁPV Rt. által felkért szakértőként részt vettünk Budapesti és Dunántúli állami tulajdonban levő cégek privatizációs értékesítésében. A felszámolói Névjegyzékbe mint a Nagykanizsai 1.sz.Ügyvédi Iroda kerültünk felvételre, majd az ügyvédi tv. rendelkezésének módosítása nyomán Concurs Manager Befektető, Tanácsadó Kft. néven- felszámolási üzletágának tevékenységét folytatja azonos személyi és tárgyi feltételekkel, a tevékenység folytonossága révén, mint az ügyvédi iroda jogutódja.

A Kft. 1999-ben tőkeemelést hajtott végre, hogy hatékonyabban vegyen részt a gazdasági feladatokban. Cégünk gazdaságilag nehéz helyzetbe került vállalkozások gazdasági és szervezeti reorganizációjával, csődeljárással, végelszámolással, cégátvilágítással és vagyonhasznosítással foglalkozik. Célunk, hogy megbízóink részére korrekt, reális gazdasági helyzetképet adjunk, elősegítsük versenyképességük helyreállítását. Az ehhez szükséges átalakítási folyamatokat segítjük. Munkatársaink és tevékenységünk szakmai elfogadását, elismerését jelzi, hogy cégünket eddig több megyében, több száz társaságnál jelölték ki felszámolónak, végelszámolónak illetve vagyonrendezőnek.

Társaságunk 2009-ben megnyitotta a Budapesten a legújabb irodáját a Podmaniczky u. 33. szám alatt, amivel a Közép-magyarországi térségben és Budapesten kívánja ellátni feladatait.

2010. 09. 06. napján átalakulás folytán Zártkörűen Működő Részvénytársasággá alakult át. Munkatársaink számát is bővítettük, mindezt annak a célnak az érdekében, hogy jobban meg tudjunk felelni a megnőtt elvárásoknak.